Pengenalan

Assalammualaikum dan salam sejahtera TIME GOLD HOLIDAY (SA153886-H) merupakan sebuah institusi yang menguruskan perlancongan anda khususnya ke Pulau Langkawi melalui agen yang dilantik. Selain dari pakej-pakej yg ditawarkan dengan harga yg menarik, kami juga menyediakan perkhidmatan kenderaan sewa (bas, kereta, van dan MPV), perkhidmatan kursus untuk pelajar dan firma, hari keluarga@ family day dan lain-lain... Sila SMS atau hubungi 0192121091 / 0122961091 untuk maklumat lanjut dan pertanyaan.

"5 Sebab Mengapa Anda memilih kami Time Gold Holiday sebagai agen percutian anda di Langakwi dan sebagai Sumber RUJUKAN UTAMA untuk mengetahui tempat-tempat menarik untuk di lawati di seluruh Pulau Langkawi yang penuh dengan keindahan alam semula jadi sebelum Memulakan dan Menjalankan percutian anda di sana:

  1. Harga yang berpatutan disediakan untuk anda dari kami dengan pakej-pakej yang menarik
  2. Banyak pilihan (hotel / chalet / resort) turut kami sediakan dimana anda boleh memilih sendiri (hotel / chalet / resort) mana yang anda hendak menginap.
  3. Jika anda tidak mahu mengunakan pakej yang di sediakan, anda juga boleh membuat pilihan sendiri secara berasingan, seperti (hotel / chalet / resort) kenderaan dan juga pulau-pulau peranginan.
  4.  Bukan itu sahaja setiap pelanggan bebas dan senang untuk menentukan perjalanan masing-masing tanpa perlu terikat pada masa yang di tentukan seperti mana-mana pakej percutian yang lain (semua perkara di atas tertakluk pada terma dan syarat).
  5. TERBARU!!! dan TERKINI mulai bulan APRIL 2011 setiap orang yang melangan percutian melalui syarikat kami, anda secara automatic menjadi ahli VIP eCosway secara percuma (tertakluk pada terma dan syarat) di beri secara 'PERCUMA' kepada anda untuk kegunaan anda seharian.

Apa kelebihan menjadi ahli VIP eCosway ni?
  •  Menerima Katalog Promosi Setiap Bulan selama 12 bulan – tahu bila promosi bedak Miyami dan macam-macam lagi promosi hebat.
  •  Hadiah-hadiah pada harga diskaun dan PERCUMA dengan menerima kupon-kupon Redemption setiap pembelian melebihi RM30.00 dan ke atas di kedai-kedai eCosway/Cosway.
  •  Diskaun barangan menggunakan RP – setelah anda daftar, anda menerima 20 RP PERCUMA!
  •  Boleh memohon 'kad kredit atau debit eCosway Ambank', dan boleh mula kumpulkan CVP yang melayakkan anda melakukan bidaan dalam lelongan dan menangi hadiah-hadiah menarik.
  •  Boleh membeli Pakej Harga Istimewa khas untuk ahli VIP.

Sebagai ahli VIP, anda adalah Pengguna Bijak, kerana anda berbelanja di kedai yang MENGHARGAI anda!!
Jadi, apa tunggu lagi – hubungi Time Gold Holiday untuk percutian dan anda layak menjadi ahli VIP eCosway. Jadilah Pengguna Bijak dan menerima pelbagai hadiah percuma daripada PERBELANJAAN KELUARGA anda!

CONTACT WITH TIME GOLD HOLIDAY

Name:
Email Address:

Click here to put a form like this on your site.