Monday, March 28, 2011

Peluang kepada bakal usahawan

PELUANG KEPADA BAKAL USAHAWAN YANG SAYA MAKSUDKAN

eCosway mempunyai model perniagaan yang unik dan terbukti. Ia menawarkan peluang kepada semua untuk berjaya tanpa cabaran yang biasa dikaitkan dengan Pemasaran Rangkaian.

Kejayaan kami berpunca dari rangkaian produk pada harga berpatutan dan berkualiti tinggi, yang diedar menerusi rangkaian ekstensif kedai-kedai eCosway. eCosway menawarkan empat kaedah mudah dan boleh diduplikasi untuk menghasilkan aliran pendapatan berlipat ganda.

Sebagai Pemilik Perniagaan, anda boleh

  • Memperkenalkan orang yang berminatdengan peluang perniagaan.
  • Memperkenalkan orang untuk membeli-belah di mana-mana kedai eCosway.
  • Memperkenalkan orang yang berminat mengusaha sesebuah kedai eCosway.
  • Memohon untuk mengusahakan kedai eCosway.

Menerusi eCosway , anda akan belajar betapa mudah dan seronoknya untuk mula membina rangkaian anda sendiri dan meraih pendapatan yang lumayan dan berterusan.

Sila baca seterusnya DI SINI untuk memahami dan meraih pendapatan yang lumayan melalui perniagaan yang cukup efektif dan berkesan. ATAU hubungi saya, Fazli or Tg Suhaliza di 0192121091 atau 0122961091 Jika anda berminat membuka kedai/stokis Cosway dan eCosway.

Nak cerita panjang-panjang dalam blog ni susah sanggat, leceh boring jadi disini saya jemput tuan/puan, sedara/mara. pakcik/makcik, tak kira siapa sila tonton video di bawah ini dari (Part-1~Part-2) sampai habis bagi memahami bagaimana anda mendapat PENDAPATAN daripada PERBELANJAAN bulanan untuk keluarga anda.
Macam mana? dah tonton semua cerita kat atas tu, menarik bukan, lagi satu no phone dan nama Wan Hasbullah yang tertera dalan video di atas tu ialah no otai kita orang jadi video kat atas tu kita orang pinjam kat dia untuk memberi penerang kepada anda semua, kalau anda dah jadi ahli kami nanti, anda pon boleh pinjam gak, sama jer proses nyer iaitu nak beri penerangan pada org lain....

Baiklah disini saya nak cerita sikit kisah eCosway ni dengan saya, selepas puas mengkaji barulah sy yakin inilah the best MLM yg memberi peluang kepada ahlinya membuka store sendiri dgn ciri seakan2 francais dgn modal hanya RM10K, mahal sanggat ker? disini saya nak bagi tahu, kalau nak bukak francais yg lain seperti 1901 lebih kurang RM100K, McDonalds RM1.5J, Secret recipe RM300K, Sinma RM350K dan yang paling murah pon Nelson RM50K......

Tapi dengan eCosway company akan letak produk bernilai RM150K hingga RM500K dlm kedai kita, company buat renovation kedai, bayarkan bil lektik, beri CCTV, LCD, komputer dan segalanya. Setiap bulan kita boleh kutip untung bersih. Lokasi tempat niaga kita boleh pilih sendiri.

Kalau nak pilih upline...pastikan mereka mempunyai support yang kuat dari segi latihan supaya anda senang minta pendapat dan meningkatkan motivasi...sebab itu sy pilih dia. Sy yakin, anda tak akan salah sekiranya memilih saya sebagai upline anda dgn support dari upline sy yang hebat dan jitu. Kalau perlukan penerangan lanjut samada di rumah anda atau di tempat anda bekerja... kami amat mengalau alukan supaya anda mendapat keyakinan yg tinggi sebelum menceburi ecosway bersama2 team kami. Buat masa ini hanya 152 stokis yg ada di Malaysia dan Ecosway memerlukan lebih 800 lagi diseluruh Malaysia. Rebut peluang keemasan ini.

Sapa nak bagi bisnes senang2 dgn modal hanya RM10,000???? Fikirkanlah dan hubungi saya Fazli or Isteri saya Tg Suhaliza di 0192121091/0122961091 (call kalau malu sms jer nanti saya akan call balik) utk temujanji. Peluang keemasan sebegini mungkin tak datang sekali lagi...so, jangan lepaskan peluang ini.


No comments:

Post a Comment

CONTACT WITH TIME GOLD HOLIDAY

Name:
Email Address:

Click here to put a form like this on your site.